当前位置: 首页 >> 科学研究 >> 科研方向 >> 欧洲研究 >> 正文
欧洲研究

赖雪仪:Three Decades on: Still a Capability–Expectations Gap?

2022-07-17

2022年7月10日,我院赖雪仪副教授与Paul Bacon,Martin Holland合作撰写的论文《Three Decades on: Still a Capability–Expectations Gap? Pragmatic Expectations towards the EU from Asia in 2020》Journal Common Market Studies(一类)上发表。该文章是我院研究员在欧洲学领域顶刊上发表的最新研究成果,也是对我院近年来在欧洲学领域科研工作的肯定。

作者简介

赖雪仪,广东国际战略研究院研究员,副教授,研究及教学方向集中在欧洲政治、亚欧关系、中欧关系及亚欧会议。

Paul Bacon, Graduate School of International Culture and Communication, Waseda University, Tokyo, Japan

Martin Holland, National Centre for Researchon Europe, University of Canterbury, Christchurch, New Zealand